Ramen en Deuren

Gaat u voor duurzaamheid, kwaliteit en onderhoudsarm? Kies dan voor ECO Bouwgroep. Ons bedrijf is officieel leverancier en producent van Schuco en ALU Plast. 2 Innovatieve Duitse merken. Schuco en ALU Plast zijn een van de grootste en bekendste kozijnprofielleveranciers ter wereld en worden geroemd om de hoge kwaliteit die ze altijd leveren. Samen met Schuco en ALU Plast maken we profielen voor kozijnen, deuren en puien.

Schuco Kozijnen

Schuco kozijnen staan garant voor kwaliteit en vele jaren wooncomfort. Schuco kozijnen mogen dan ook met recht één van de marktleiders van België genoemd worden. Zoekt u kunststof kozijnen waar u weinig onderhoud aan heeft? Kozijnen die voor een complete nieuwe en frisse uitstraling van uw woning zorgen? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Deze kozijnen zorgen voor de perfecte uitstraling voor uw woning en zijn leverbaar in vele kleuren.

Aluplast IDEAL – kunststof kozijn

Hoewel het aandeel van ramen aan de gevel en het dak van een gebouw gemiddeld maar 8 % bedraagt, veroorzaakt deze bijna 40 % van het warmteverlies.

Des te belangrijker is de keuze voor het juiste profielsysteem op basis van uw eisen. Aluplast biedt talrijke kunststof raamsystemen, die allemaal met elkaar te combineren zijn en aan de vereisten in verschillende regio’s en markten voldoen.